Sådan tjener du penge på at odds – casinospilpanettet.dk

Sådan tjener du penge på at odds

Der findes enormt mange mennesker i Danmark der lever det søde liv på at oddse, de hverken arbejder i en fuldtidsstilling eller går i skole, de sidder bare og ser sport hele dagen og lægger taktisk kloge odds på kampene. 

Om det er ren og skær held, genetik eller noget helt tredje er ikke til at sige. En ting der er helt sikkert, er dog at de følger de samme regler for at oddse, som dem jeg har tænkt mig at lære dig længere nede i artiklen. 

Oddsing er nemlig mindst lige så meget en videnskab, som det er en mavefornemmelse. Ved at følge de to nedenstående regler, er du en del tættere på at kunne bruge oddsing som et deltidsarbejde end du var før. Juletiden er oftest hård ved pengepungen, så her kunne oddsing også sagtens være med til at gøre julen lidt sødere for alle. 

Sådan tjener du penge på at odds

Regel nummer #1 – Spil på de små kampe 

Vi kender alle sammen en eller anden gut som engang smed en 20’er på 40 kampe og vandt et ualmindeligt højt beløb. Hvis din plan er at gøre dette, så kan jeg desværre ikke hjælpe dig. Der er kæmpe stor forskel på at vinde mange penge på en usikker kupon én gang, og på at leve af at oddse. 

De der lever af at oddse gør nemlig oftest det helt modsatte, de spiller på små sikre kampe der ikke giver alverdens penge retur, og så spiller de mange enkelte kampe i stedet for at lave en lang seddel med 10 kampe – det er bare mere sikkert sådan, også selvom pengene er mindre. 

Odds på esport er en af de ting hvor man får pengene en god sjat igen, og derfor er der også mange mennesker der tør til det, når de gerne vil lave en månedlig indkomst ved at oddse. 

Regel nummer #2 – du skal vide hvornår du vil stoppe

Hvis der er én ting som mange desværre opdager en smule for sent, så er det at de har et problem. Gode oddsere holder altid en finger på pulsen og mærker efter om de er ved at udvikle et problem, for et ludomaniproblem er ikke bare skidt for økonomien, det er også skidt for din dømmekraft. 

En god måde at orientere sig om man er på den sikre af ludomanien er ved at vurdere om man kan gå en uge uden – hvis du kan burde du være all good, men hvis ikke, så bør du overveje din karriere. 

Author: Ava Castro